Hizmetlerimiz

Flu Media olarak, e-ticaret, SEO, grafik tasarım ve yazılım gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunarak markanızı dijital dünyada güçlendiriyoruz.

Kurumsal Danışmanlık

Marka kimliğinizden iç süreçlerinize kadar, kurumsal yapınızı güçlendirecek çözümler sunuyoruz. Şirketinizin dijitalleşme sürecini yönetiyor, verimliliğinizi artırmak için gerekli stratejileri oluşturuyoruz.

E-Ticaret Danışmanlığı

Online satışlarınızı artırmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için size özel stratejiler geliştiriyoruz. Pazar analizi, kullanıcı deneyimi optimizasyonu, ve satış odaklı dijital kampanyalarla e-ticaret performansınızı yükseltiyoruz.

SEO Hizmeti

Arama motorlarında üst sıralarda yer almanızı sağlamak için en güncel SEO tekniklerini kullanıyoruz. Web sitenizin organik trafiğini artırarak, daha fazla potansiyel müşteriye ulaşmanıza yardımcı oluyoruz.

Sosyal Medya Danışmanlığı

Sosyal medya platformlarında etkili bir varlık göstermeniz için stratejik planlamalar yapıyoruz. İçerik üretiminden reklam yönetimine kadar tüm süreçlerde yanınızdayız. Hedef kitlenize uygun içerikler ve kampanyalarla marka bilinirliğinizi artırıyoruz.

Yazılım Hizmetleri

İhtiyaçlarınıza özel yazılım geliştirme hizmetleri sunarak, iş akışınızı hızlandırıyor ve dijital dünyada rekabet gücünüzü artırıyor. Web uygulamaları, mobil uygulamalar ve özel yazılım çözümleriyle her sektörde size uygun çözümler üretiyoruz.

Grafik Tasarım Hizmetleri

Marka kimliğinizi güçlendirecek yaratıcı tasarımlar mı arıyorsunuz? Flu Media’nın deneyimli tasarım ekibi, görsel iletişimde fark yaratacak projelere imza atıyor. Logodan web sitesi tasarımına, dijital kampanyalardan basılı materyallere kadar, her türlü görsel ihtiyacınızı karşılıyoruz.

Bugünün ve yarının dijital üretimi!

Bir sonraki olağanüstü tasarımınızı gerçekleştirmek için sizinle birlikte çalışıyoruz

  • Yaklaşımımız, işletmelere yardımcı olmak için tasarlanmıştır
  • Kurucuların ve ekiplerinin markalar oluşturmasına yardımcı oluyoruz
  • Çevrimiçi strateji ve danışmanlık hizmetleri
  • Hırslı markalarla iş birliği yapıyoruz

0+

Profesyonel Ekibimiz

0+

Yılların Deneyimi

0%

En Hızlı Büyüyen Ajans

0+

Mutlu Müşteriler
Başarının Adresi

E-Ticaret Deneyimi Tasarlıyoruz

E-Ticarette, Standart dijital pazarlama ajanslarından farklı olarak e-ticaret altyapılarındaki derin teknik ve pratik tecrübelerimiz ile performans odaklı, tam kapsamlı bir e-ticaret deneyimi tasarlıyoruz.

İLETİŞİM

Bizi arayın veya aşağıdaki formu doldurun, sizinle iletişime geçelim. İş günlerinde tüm soruları 24 saat içinde yanıtlamaya çalışıyoruz.